The smart Trick of kjøpe brukt iphone That Nobody is Discussing

Wiki Article

iPhone 13 mini er utvilsomt den beste lille mobiltelefonen på markedet. Dette skyldes et nydelig og kompakt structure og stable maskinvare underneath panseret. Den er definitivt den beste lille iPhone-modellen.

iceUng 3GB er perfekt for alle beneath 29 år som synes det er fint med litt data til å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB info i Norges nye mobilnett ice+

A-graderte mobiler idealår av både litt brukte og ubrukte mobiler – i noen tilfeller er det kun forseglingen på esken som er brutt. De litt brukte mobilene er i så god stand at de oppleves som helt nye mobiler.

Adult males hvilken iPhone som passer finest for deg avhenger naturligvis av dine egne behov. Vil du ha en stor skjerm, kan du velge en Max-modell.

Brukte iPhone-modeller preges av et stigma. Mange ser for seg en telefon preget av fingeravtrykk og riper. Imidlertid er dette sjelden tilfellet med istandsatte telefoner. De fleste slike telefoner leveres dessuten med garanti. 

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Du trenger heller ikke være redd hvis du går above datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Information Rollover og bruk i EU/EØS kjøpe brukt iphone er også inkludert.

Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøfor every smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du får den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

De mobilene som ikke idealår kvalitetssjekken vår anses som dårlige i stand og kan derfor ikke selges videre, Gentlemen det betyr ikke at deler av mobilen ikke kan gjenbrukes.

iPhone fourteen Pro Max gir deg akkurat nå det beste kameraet i en iPhone. Trippelkameraet på baksiden har for første gang en hovedsensor på forty eight MP som byr på langt bedre foto- og videoferdigheter enn forgjengeren, i tillegg til tapsfri optisk zoom på 2x uten behov for en ekstra sensor. Hovedsensoren har selskap av en forbedret ultravidvinkel og en velkjent telelinse på 3x.

iceUng er perfekt for deg less than 29 år som vil ha mye data for pengene. Du fileår 16GB details i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og details du ikke bruker opp rulles automatisk in excess of til neste måned med Information Rollover.

iceUng 3GB er perfekt for alle less than 29 år som synes det er fint med litt info til å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB facts i Norges nye mobilnett ice+

God Som Ny er perfekt hvis du ønsker deg en ny mobil til en litt lavere pris, som i tillegg er bra for miljøet. Mobilene er grundig testet, slik at du kan være trygg på at du får en mobil som fungerer akkurat som den skal.

En brukt mobiltelefon er av like god kvalitet som en ny mobil – bare til en lavere pris! Ved å kjøpe en brukt telefon sparer du med andre ord både penger og miljøet.

Report this wiki page